Ozvěna krve

recenze

Ozvěna krve (2024) 4 z 5 / EvikU.
Ozvěna krve

Mafie, drogy a dávná tajemství. Vyšetřovatelka Veranda Cruzová se pouští do boje s mocným kartelem. Je v tom ale víc. Není to jen její práce policistky, která je chce přirozeně dostat. V krvi jí koluje pomsta a možná i něco víc.

Začátek jsem se nemohla chytit. Ale postupně se kniha začala rozjíždět. Také jsem si musela zvyknout na jméno detektiva Cruzové. Při čtení jména jsem si představila místnost v domě, ne osobu. Kdo četl a měl to stejně?

Příběh dostával nové a nové vzrušení. Postupné napětí byla hnací síla pro rychlost čtení. Po slabším začátku, zhruba do 100 strany, jsem knihu už téměř neodkládala. Veranda se z protidrogového dostává do oddělení vražd. Jejího nového parťáka Sama jsem si moc oblíbila. Férový chlap, hodili se k sobě.

Jak už to tak bývá s mafií, přichází do toho vraždy a Bartolo Villalobos má osobní důvod proč se Verandy zbavit. Začala pro něj být příliš nebezpečná, protože zjistil, že je v tom víc než jen práce policistky. Začíná to být kdo z koho. Minulost vyvěrá na povrch.

V boji o život a smrt jednoho z nich se roztáčí celá mašinérie akce, při níž jsou ohrožení všichni okolo včetně Verandiny rodiny. Veranda se seznamuje i s vedoucím hasičů a vzniká hezké přátelství a možná i láska.

Na autorčině psaní je znát, že je bývalá policistka a ví o čem píše. Skvělá jízda, kdy dojde i na scény, které slabším povahám nemusejí udělat dobře, ale ke knize prostě patří. Doporučuji.


Ozvěna krve Ozvěna krve Isabella Maldonado

Detektiv Veranda Cruzová vede elitní protidrogový oddíl policie ve Phoenixu a má jediný, těžko splnitelný cíl: zničit nejmocnější zločinecký kartel na světě vedený Hectorem Villalobosem. Jen sama Veranda ví, že její posedlost kart... více


Komentáře (0)

Přidat komentář