Poklesky maloměsta

recenze

Poklesky maloměsta (2024) 5 z 5 / renulka16
Poklesky maloměsta

Když jsem začínala číst knihu Poklesky maloměsta, nemohla sem se zpočátku začíst a tak jsem knihu odložila na neurčito. Potom jsem se hecla a knihu jsem dočetla na jeden zásah. A proč? Protože na tuto knihu člověk potřebuje klid. Soukromí. A hlavně se pořádně vžít do našich hlavních postav.

Kniha obsahuje tři dějové linky a žádná z těchto linek není vůbec pozitivní. Na této knize není vůbec nic pozitivního a to je pro mé srdce naprosté blaho. Jo, vím, zní to morbidně, ale tak to prostě je.
Kniha je označena jako thriller, podle mě by se k tomu perfektně hodil psychologický thriller, protože to všechno velmi hezky vystihuje.

Pokud hledáte knihu s neotřelou zápletkou a nečekáte žádné happy endy, věřte, že Poklesky maloměsta jsou na to ideální. Krom toho taky ještě musím vyzvednout obálku, která je z velmi zajímavého materiálu a připomíná mi celkem plátno.


Poklesky maloměsta Poklesky maloměsta Ken Jaworowski

Napínavý thriller z prostředí umírajícího města, ve kterém se kdysi těžilo uhlí a dýmaly komíny oceláren. Životy tří nepokojných duší se obrátí naruby: dobrovolný hasič Nathan v hořící budově najde tajně uskladněné peníze, které v... více


Komentáře (0)

Přidat komentář