Pomezí komiks 1. Kapitola

recenze

Pomezí. Kapitola 1, Nová realita (2023) 5 z 5 / EvikU.
Pomezí. Kapitola 1, Nová realita

Komiks jsem slupla jako malinu. Jasně, to skoro každý komiks, ale Pomezí mě opravdu chytlo a vadí mi jediné. Kniha obsahuje pouze jednu kapitolu, dostaneme se krásně do příběhu a prásk, je konec.

Ema 19 přiletí do Prahy. Její zemřelý otec, kterého nevědomky zachrání ze stínů do světla jí v posledním okamžiku předá informaci, ať pomůže i dalším duším do světla. Že ona je ta vyvolená.

V Praze chodí po památkách, kreslí do skicáku a nemůže se rozhodnout, co se svým životem. Při svých toulkách Prahou se seznamuje s Tomášem fotografem. Najdou v sobě zalíbení, ale při povídání o sobě se pohádají…

No a samozřejmě to skončí velmi napínavě. Potřebuju vědět jak to s Tomášem a Emou bude dál. Obrázky, kde jsou známá místa z Prahy jsou opravdu povedené a já se kochala. Po dočtení jsem se ještě vracela na známá místa.

Komiks je zajímavý svým tématem, ale i tím, kde se odehrává. Kdo čtete rádi komiksy neváhejte. Tento vás bude bavit. A udělá vám radost i v případě, že nemáte čas vzít tlustou knihu na čtení.


Pomezí. Kapitola 1, Nová realita Pomezí. Kapitola 1, Nová realita Lukáš Zahrádka

Ema přijíždí do Prahy s cílem najít odpovědi týkající se svého nedávno zesnulého otce. Brzy však objevuje nový, nadpřirozený svět plný tajemství. Musí se rozhodnout, zda bude pokračovat ve svém plánovaném životě umělce, nebo zvolí... více


Komentáře (0)

Přidat komentář