Pozlacená - Zlatá klec

recenze

Pozlacená (2024) 3 z 5 / EvikU.
Pozlacená

Co napsat o knize, kterou jsem přečetla, ale nic ve mě nezanechala? Moc jsem se na knihu těšila a pociťuji mírné zklamání. Přitom to mohla být skvělá erotická fantasy.

Jenže to byl možná ten problém. Nebyla to ani pořádná fantasy kniha, ale ani pořádná eroťárna. Z fantasy světa tam bylo hrozně málo, málo tajemna nebo nějakého jiného umění nebo zvláštní schopnosti. A erotické scény bylo málo a nedostatečné. Midas měl ještě další “klisny, Auroru věznil v kleci, aby ji ochránil, ale zdá se, že to byla jen jeho další lež…

Pozlacená Aurora byla uvězněná svým králem Midasem, který ji zachránil z chudoby, z chatrče a měl jí jako svého mazlíčka. Zlatou chloubu, protože měl ve svém království všechno ve zlatě.

Díky Midasovi podlosti se Aurora ocitne na cestě mezi královstvími a musí se sama o sebe postarat. Na cestě jí naštěstí doprovází královy ochránci, přesto i tak se dostane do nesnází. Neví, co si má o králi myslet. ( Já ostatně taky ne, lezl mi celou dobu dost na nervy. :) )

Konec skončil napínavě, tak se možná přesvědčím, abych si přečetla druhý díl. Teď hodnotím jako průměr.


Pozlacená Pozlacená Raven Kennedy

Zlatá klec je pořád jenom vězení. Erotická fantasy ze světa víl. Vše ze zlata. Zlaté podlahy, zlaté zdi, zlatý nábytek, zlaté oblečení. Ve Výšezvonu, hradu postaveném vysoko v zasněžených horách Šestého království, je ze zlata... více


Komentáře (0)

Přidat komentář