Příběh Našeptávače pokračuje?

recenze

Hypotéza zla (2020) 5 z 5 / _books._.by._.m
Hypotéza zla

Mila se stále vyrovnává s případem Našeptávače. Pracuje na oddělení pohřešovaných a stále ji obklopuje temnota. Najednou se ale začnou vracet lidé, kteří jsou pohřešovaní. Co hůř, vrací se za účelem nějaké pomsty.

Miluji styl vyprávění autora. Je to má druhá kniha od něj a zase mi šel mráz po zádech a naskakovala husí kůže. Knížka se čte sama. Nápad je to opravdu originální a na konci vám autor vysvětlil i jak ho to napadlo a wau. Celou knihu provází nádech temnoty a samozřejmě předchozí skvělá kniha Našeptávač. Takže nejdřív ta a pak až Hypotéza, protože kniha na sebe navazuje. Není to teda nějak moc, ale myslím, že bez ní si tento příběh nevychutnáte. Celý tenhle námět je opravdu skvěle zpracovaný. Lidé, kteří jsou léta pohřešovaní a najednou se objeví? Bomba. A konec jsem fakt nečekala. Vlastně jsem ani neměla tip. A poslední stránka mě teda úplně dostala. Potřebuji vědět, co bude dál, ale to až v příštím roce.

Pokud hledáte temnou a napínavou detektivku/thriller, knížky Carrisiho jsou jasnou volbou. Zatím mě nikdy nezklamaly a věřím, že třetí díl na tom nebude jinak.

⭐9.5/10⭐


Hypotéza zla Hypotéza zla Donato Carrisi

Pokaždé, když Mila Vasquezová vstoupí do oddělení pohřešovaných osob, zírají na ni stovky očí. Patří lidem, kteří se jednoho dne ztratili z povrchu zemského. Beze stopy. Nikdo neví, jestli se rozhodli pro dobrovolný odchod, nebo s... více


Komentáře (0)

Přidat komentář