Příběh síly, naděje a lásky

recenze

Holka, kterou nechtěli (2020) 5 z 5 / actavis
Holka, kterou nechtěli

Torey L. Hayden je významnou osobností ve světě dětské psychologie a péče o traumatizované děti. Její kniha "Holka, kterou nechtěli" je působivým svědectvím o síle lidského ducha a možnosti překonat nejrůznější životní obtíže.

V této knize autorka vystihuje nejenom rozsah problémů, kterým čelí děti zneužívané a opuštěné společností, ale také ukazuje na důležitost empatie a porozumění v procesu jejich uzdravení. Její schopnost vcítit se do duše zraněných dětí a nabídnout jim lásku a podporu je dojemná a inspirativní.

Jedním z nejvýraznějších prvků této knihy je Haydenová schopnost překonat své vlastní pochybnosti a obavy a přistoupit k dětem s otevřeným srdcem a myslí. Její odhodlání a oddanost práci s dětmi, které jiní odmítli, jsou příkladem pro všechny, kdo se zajímají o péči o zranitelné členy společnosti.

Prostřednictvím autentických příběhů dětí, které Haydenová sdílí ve své knize, čtenáři získávají hlubší vhled do světa těch, kteří byli opomíjeni a zneužíváni. Jejich příběhy jsou zároveň varováním i povzbuzením k jednání ve prospěch těch, kteří potřebují pomoc.

Celkově lze knihu "Holka, kterou nechtěli" doporučit všem, kdo se zajímají o dětskou psychologii, problematiku zneužívání a péči o traumatizované děti. Je to dojemný příběh o síle, naději a lásce, který osloví srdce každého čtenáře a nabídne mu inspiraci k jednání ve prospěch těch, kteří jsou nejzranitelnější ve společnosti.

Děkuji nakladatelství Portál za možnost seznámit se s touto knihou a poskytnutí výtisku k recenzi.


Holka, kterou nechtěli Holka, kterou nechtěli Torey L. Hayden (p)

Jessie je holka, kterou nechtěli. Holka s dramatickým osudem, který se nakonec povede proměnit, i když to je za cenu náročné práce lidí kolem ní a také samotné Jessie. Torey Hayden v knize popisuje složité úsilí o získání důvěry m... více


Komentáře (0)

Přidat komentář