Příchuť zla

recenze

Příchuť zla (2023) 5 z 5 / EvikU.
Příchuť zla

V září jsem ochutnala první dva díly ze skvělé série s Madison Harperovou a Natem Monroe. V říjnu, 16.10. vychází třetí díl s názvem Příchuť zla.

Neskutečně čtivý příběh. Kniha dává smysl od začátku do konce. Hlavně je moc napínavá a nejde odložit. V knize se odehrávají dvě linky vyšetřování, které spolu nesouvisí a Madison, která je nově detektivem neví, kde má být dřív.

Jedna linka sleduje Natea a Jacka Connora, který mu znovu vstupuje do života, ďábel v přestrojení za kněze, kvůli kterému seděl nevinně ve vězení už jednou. Druhá linka sleduje vyšetřování roční holčičky, kterou Madison najde opuštěnou v autě u lesa. U auta se nachází i bílá teniska od krve. Postupně odkrývá identitu holčičky, jméno matky a ostatní souvislosti.

Styl psaní vás pohltí, postupným odkrýváním skutečností vás udržuje v napětí. Příběh je parádně propletený, aby na konci byl poslední uzel rozdělaný a celý příběh dával smysl.

Občas je zmíněné něco z minulosti ať už o Medison a jejím synovi nebo o Nateovi. Čtenář je tak v obraze, alespoň částečně co bylo dřív, proto není úplně nutné číst nejdřív předešlé dva díly. Ale já tedy nedám na čtení série postupně. Je to nejlepší.

Nějakou detektivku už mám za sebou, ale o málokteré mohu říct, že se k ní jednou vrátím. O téhle to říct mohu. Přečtu si ji znovu, časem.


Příchuť zla Příchuť zla Wendy Dranfield

Minulost volá. Třetí díl návykové detektivní série. Madison Harperová s pomocí Natea Monroea konečně očistila své jméno. Teď musí znovu vybudovat svou kariéru a také vztah se synem, s nímž se během uvěznění nesměla vídat. Hned ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář