Přinutí vás se zamyslet

recenze

Mezi námi (2024) 3 z 5 / bradovav
Mezi námi

Mezi námi - Manuel Vilas
****************************
Obálka: 4*
Hlavní postava: 3*
Obsah: 3,75*
@knihybeta #spoluprace

Tak tato kniha ve mě zanechá pocity ještě dlouho.

Kniha vypráví o Ireně, zralé ženě, která přišla o svou lásku, Marcela. Srovnat se ztrátou své životní lásky pro ni není snadné. Žal ji vrhá do náruče jiných mužů a dokonce i žen.

Kniha protkaná Itálií, Španělskem, luxusem, hodinkami, hotely a plážemi. Kniha, kde nahota není neobvyklá, kde hlavní jméno má láska.

Knihu by neměli číst čtenáři, kteří prožili nedávno setkání s rakovinou, nebo je čeká vyšetření týkající se této choroby. Kniha svým pochmurným vyprávěním a popisem těla, které opouští v důsledku rakoviny tuto zemi, nepřidá případně bolavému srdci - vím o čem mluvím.

První dvě třetiny knihy jsem si myslela, že mě v knize nic nepřekvapí a že čtu vážně zvláštní příběh jedné pomatené ženy. Závěr knihy mě opravdu překvapil a získal si zpět můj zájem, který jsem pomalu ztrácela.

Velmi zajímavá kniha, která působí na vaše pocity, nevyvolává pozitivní emoce, ale přinutí vás se zamyslet nad svým životem.

Celkové hodnocení: 3,75 z 5*


Mezi námi Mezi námi Manuel Vilas

Irena věří, že prožila nejdokonalejší manželství na světě. S Marcelem je spojovalo pouto, které udivovalo i její nejbližší okolí: byli párem, který žil jeden pro druhého, jako by každý den byl jejich prvním. Tento obyčejný vztah, ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář