Proč si vybírat jednoho, když můžeš mít tři! - Rande nanečisto | recenze | Databáze knih

Proč si vybírat jednoho, když můžeš mít tři!

recenze

Rande nanečisto (2024) 5 z 5 / lenny.and.books
Rande nanečisto

OMG, tak tohle totálně miluju! Rande nanečisto od Lily Gold je moje první zkušenost s reverse harem a trochu jsem se bála, že to bude jen o spicy scénách. Ale upřímně? Bylo to mnohem víc – příběh má hloubku, smysl a ten spice? Mega žhavej!

Layla je beznadějná romantička, která si zoufale přeje odškrtnout poslední bod na svém desetiletém plánu: vdát se. A kdo by jí s tím mohl pomoct líp než její tři nejlepší kámoši odvedle, kteří vedou podcast o vztahových radách? Rozjedou plán na fake rande, díky kterému by ji měli naučit randit jako profík, vylepšit si sledovanost podcastu a ještě Layle pomoct propagovat její vlastní značku spodního prádla. Co by se mohlo pokazit, že?

Spíš otázka – co všechno se mohlo povést! Protože tahle trojice je naprosto dokonalá. Zack je bývalý hráč ragby, který kolem sebe šíří pohodu a vtip, Josh je tichý, vážný a totálně do Layly zamilovaný, a Luke? Ach Luke – její bývalý učitel, který se snaží držet dál, dokud už prostě nemůže. Všichni tři jsou naprosto jiní, ale dohromady tvoří perfektní mix. A co je na tom nejlepší – nejen že je mezi nimi neuvěřitelná chemie, ale každý z nich má svou vlastní minulost a problémy, které do příběhu přinášejí další vrstvy.

Layla si mě získala svou upřímností a tím, jak ji okolnosti nutily čelit vlastním démonům. Její cesta byla plná emocí, a přestože mě srdce bolelo pro ni i pro všechny tři kluky, nemohla jsem se odtrhnout. A ty dialogy? Někdy mě rozesmály nahlas, jindy mě donutily zamyslet se. Byly vtipné, dojemné a neuvěřitelně reálné.

Sladké momenty byly srdcervoucí, spice bylo dokonale zvládnuté a sledovat, jak si všichni čtyři postupně řeší své problémy, bylo někdy až bolestivé, ale zároveň nádherné. Tahle kniha byla zábavná, dojemná a rozhodně se stala jednou z mých nejoblíbenějších vůbec. Lily Gold mě přesvědčila, že reverse harem může být nejen sexy, ale i smysluplný. Potřebuju další její knihy okamžitě!

Za poskytnutí knihy k recenzi v rámci spolupráce moc děkuji knihkupectví Luxor

Rande nanečisto Rande nanečisto Lily Gold

HLEDÁM: Tři falešné přítele. Musí být vysocí, urostlí a ochotní naučit mě líbat. Jmenuju se Layla, je mi osmadvacet a nikdy jsem neměla přítele. Naštěstí mám tři přehnaně starostlivé nejlepší kamarády, kteří mi chtějí pomoct. Zack... více

Komentáře (0)