Recenze knihy "Požádej a je ti dáno" od Esther a Jerry Hicks

recenze

Požádej a je ti dáno (2009) 4 z 5 / actavis
Požádej a je ti dáno

Kniha "Požádej a je ti dáno" od Esther a Jerry Hicks je jedním z děl o zákonu přitažlivosti. Tato kniha je prezentována jako učení Abrahama, což je kolektivní vědomí, které Esther Hicks channeluje.

Kniha je napsaná velmi srozumitelně a jednoduše, což umožňuje snadné pochopení i pro čtenáře, kteří nejsou obeznámeni s konceptem zákonu přitažlivosti. Esther a Jerry Hicks dokážou složité myšlenky předat jednoduchým a přímočarým způsobem.

Celá kniha je prodchnuta pozitivním přístupem k životu. Čtenář je neustále povzbuzován k tomu, aby se zaměřoval na to, co chce, a ne na to, co nechce. Tento přístup může mít velmi pozitivní dopad na mentální a emocionální stav. Některé části knihy mohou působit poněkud repetitivně. I když opakování může pomoci k lepšímu zapamatování a pochopení, někteří čtenáři mohou mít pocit, že se určité myšlenky opakují příliš často.

Kniha je založena na spiritualitě a osobních zkušenostech, což může být pro skeptičtější čtenáře problematické. Chybí zde vědecké důkazy, které by podpořily prezentované koncepty, což může odradit ty, kteří hledají empiricky podložené informace. Přestože je kniha zaměřena na spirituální aspekty života, mnoho čtenářů může najít její rady a techniky velmi užitečné pro zlepšení svého každodenního života a dosažení svých cílů.

Děkuji nakladatelství Synergie Publishing SE za poskytnutí recenzního výtisku.


Požádej a je ti dáno Požádej a je ti dáno Esther Hicks

Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte. Pochopíte, jak jsou vaše vztahy, zdravotn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář