Recenze - Toužení vlka

recenze

Toužení vlka (2023) 4 z 5 / Literarniblud
Toužení vlka

Na knihu jsem narazila náhodou a až během čtení jsem zjistila, že patří do série bojovníci z Havaje, což příběhu dodává skvělý exotický nádech. Hned druhý díl mě vtáhl do děje a překvapil jedinečnou kombinací romantiky, napětí a jemné dávky pikantnosti, která drží čtenáře v očekávání.

Hlavní hrdinka Nina se po záhadném a traumatickém incidentu probudí polomrtvá na opuštěné pláži. Nepamatuje si, co se jí stalo, ani odkud pochází. Jediné, co cítí, je prázdnota a temný pocit, že její minulost není jen tak obyčejná. Naštěstí ji objeví Boone, tajemný a odtažitý muž, který je zároveň jejím záchranářem i ochráncem. Boone sám bojuje s vlastními démony, jeho minulost je stejně tak temná a plná tajemství jako Ninina. Když mezi nimi začne vznikat pouto, oba zjistí, že cesta k vzájemnému porozumění nebude jednoduchá – bolestné vzpomínky a nezahojené rány se derou na povrch.

Série mě nadchla i tím, že se odehrává v prostředí havajských ostrovů, což dodává příběhu krásnou atmosféru divoké přírody a vzdálených míst. Autorčin styl je plynulý a svěží, dokáže vyvolat představy nejen o krajině, ale také o emocích hrdinů. Líbí se mi, že každý díl série je samostatný, ale zároveň všechny postavy a jejich příběhy spojuje větší linie, která sérii prolíná.

Velkým plusem je, že web @mojeromantika_cz nabízí ke knize bonusovou kapitolu. Tento přídavek příběh krásně doplňuje a umožňuje čtenářům poznat hrdiny o něco hlouběji.

Četla jsem knihu jedním dechem v elektronické podobě. Příběh mě mile překvapil a určitě se těším na další díly této napínavé série plné tajemství, lásky a nevšední síly měňavců.

Toužení vlka Toužení vlka Anna Lowe

Nemůže si vzpomenout na svou minulost. On si přeje, aby mohl zapomenout na tu svou. Nina má jen mlhavé vzpomínky na to, kdo je a proč se ji jedné děsivé noci dva grázlové pokusili zabít. Ví jen, že se nebezpečně rychle zamilovává ... více

Komentáře (0)