Ozveny starých kníh

Toto je jedna z najlepších a najkrajších kníh aké som kedy čítala.

Ide o príbeh dvoch ľudí, ktorí si vzájomne nevedeli odpustiť. Škoda, že za ro nemohol ani jeden z nich, aj keď zároveň za to mohli obaja. Možno keby našli silu, preklenuli by hrdosť a skúsili si veci vysvetliť, skončilo by to s nimi inak.

Kniha ma zaujala hneď, už po prvých stranách bolo jasné, že tento príbeh bude tajomný, plný zápletok, emócií a nevyjasnených záležitostí.

V prvom rade sa mi páči, že sa objavia dve knihy, takže máme pohľady z oboch strán. Veľmi ma bavilo, keď Ashlyn čítala tieto knihy, pretože ma zaujímal ich príbeh.

Jej dar je úžasný. Musí byť zaujímavé cítiť emócie iných pomocou kníh. Vedieť, že za všetkým je niečo viac a to len vďaka dotyku.

Kniha sa čítala ľahko, prečítala som ju v podstate za dva večery, pretože ma neskutočne bavila. A keď už som sa blížila ku koncu, tešila som sa na to, že sa dozviem posledné informácie, no zároveň ma zarmútilo, že už bude koniec dokonalému príbehu.

Najviac ma prekvapila Cee-Cee... Síce som vedela, že na jej rozprávaní sa mi niečo nezdá, no že by dokázala urobiť niečo také, som nečakala.

Koniec je krásny, naozaj dojemný a vyvoláva u čitateľa príjemné zimomriavky.

Ozveny starých kníh Ozveny starých kníh Barbara Davis

Doposiaľ najúspešnejší román od Barbary Davisovej, autorky známych bestsellerov Strážkyňa šťastných koncov a Posledná žena z rodu Moonovcov, je o magickom vábení kníh a o odvahe prepísať svoje vlastné príbehy. Svojím originálnym s... více

Komentáře (0)