Recenzia

recenze

Nemé hlasy (2022) 3 z 5 / knihomolka_Boba
Nemé hlasy

Popravde od tejto knihy som čakala niečo viac. Nemôžem povedať, že by ma úplne nebavila, začiatok bol zaujímavý, mám rada legendy a povesti. Do príbehu sa to dá krásne zakomponovať.

Napriek tomu, že začiatok knihy ma zaujal, pokračovanie už bolo také viac kľukaté. Bolo to ako na hojdačke. Sem tam sa stalo niečo zaujímavé a už už som čakala, že sa to rozbehne, no potom prišlo sklamanie a zase sa dlhšie nič nedialo. Niektoré časti ma doslova nudili.

Jedna scéna bola dosť nechutná a musím povedať, že ma celkom naplo, keď som to čítala. Neviem si predstaviť, že by som niečo také zjedla. Ani som nikdy nepočula o tom, že by to niekto jedol.

Nápad úžasný. Páčil sa mi, to musím uznať, dokonca aj tá scéna keď išiel za Veselicou sa mi vcelku páčila, no ten koniec ma sklamal. Čakala som nejaké vyvrcholenie celého príbehu, no prišlo len ukončenie.

Scény, keď čítal z dedových denníkov boli tiež zaujímavé, hlavne tie kresby. Vôbec by mi nevadilo, keby to bolo rozpísané viac, mohlo to byť o to zaujímavejšie. Niektoré zbytočné scény by som vyhodila a nahradila ich viac písaním o Veselici a o tom, ako ho "uháňala".

Nemé hlasy Nemé hlasy Adam Kováčik

Mysteriózny triler Nemé hlasy - mrazivý príbeh z ikonickej hory nášho severu. Na Slovensku je množstvo hôr, ktoré skrývajú nevšedné tajomstvá a sú sprevádzané svojím hrôzostrašným, no autentickým folklórom. Jedným z nich je aj... více

Komentáře (0)