Trnitá cesta

Páči sa mi ako je to prepojené s prvou knihou a Nellinym príbehom. Ukazuje to stránku aj z druhej strany a navyše aj Darienov pohľad na vec, je veľmi zaujímavý.

Keďže som si autorkin štýl písania veľmi obľúbila, na túto knihu som sa veľmi tešila a musím povedať, že vôbec nesklamala. Ďalšia kniha plná zápletok, tajomstiev a nečakaných odhalení.

Olíviina sestra a Rudolf sú neskutočne nesympatický. Už od prvých scén s nimi som k nim cítila odpor, už len kvôli tomu ich povýšeneckému správaniu.

Kniha obsahuje aj vtipné hlášky, na ktorých som sa naozaj pobavila. Nečakala som, že by sa to dalo tak dobre zakomponovať, ale autorka sa pekne vynašla.

Vzťahy sú naozaj zložité a autroka na to dokonale poukazuje. Niekomu sa to môže zdať zdĺhavé, ale nie každý začiatok je idylický, presne ako v prípade Nelly a Nikolasa, no nakoniec to všetko dopadlo najlepšie ako len mohlo. Aj keď pri niektorých scénach som tŕpla ako to celé bude.

Znovu sa ale musím vrátiť k tomu, že príbehy z ich života by som dokázala čítať viac a viac, vôbec by mi nevadilo, keby boli knihy aj dlhšie. Veľmi dobre sa čítali a mala som z nich úžasný čitateľský zážitok.

Trnitá cesta Trnitá cesta Sarah Parsley (p)

Po letech zábavy, cestování a užívání si života dá Darien svému otci, baronovi z Bergtalu slib, že se do roka ožení. Záhy se v jeho životě objeví tři ženy – naivní služebná Hanka, odvážná a tajemná Dorka, vždy zahalená maskou, a k... více

Komentáře (0)