Recept na oslavu

recenze

Recept na oslavu (2024) 4 z 5 / EvikU.
Recept na oslavu

Kniha mne zaujala svou obálkou a názvem. Mít nějaké nové recepty na oslavu, nejlépe, které nezaberou příliš času a jsou originální.

Kniha je rozdělená do několika částí. Recepty pro děti, různá těsta, sladké dezerty, slané pohoštění, maso, marinády, pomazánky, saláty, ale najdete tu i horké a studené nápoje či drinky.

U každého receptu je krásná fotografie pokrmu a v popisu různé možné obměny a upozornění, na co si dát pozor. Co jsem ocenila je přesný popis jednotlivých těst s přesným návodem včetně ukázky fotografií.

V každém oddělení se mi něco líbilo a určitě vyzkouším. Nejvíce mě zaujaly recepty Vegetky s nivou, Cikánská kapsa, Sedlácké fondue, Štafetky, Slané košíčky, Plundrované koláčky, Lotuskové skleničky, Jablečné kytičky.

Co mě na kuchařce malinko zklamalo byly recepty profláklé, které známe už dlouho. Těšila jsem se, že vyzkouším něco neotřelého a neznámého. Netradičního. Proto recepty na štrůdl, bábovku, utopence, věnečky nebo řízečky mi přišly jen jako vyplněná vata do knihy.

Co se mi hodně líbilo a na oslavě určitě využiji jsou recepty na různé marinády na maso, drinky, které jsou teď velmi oblíbené a slané pečené chuťovky. Nejlepší jsou recepty na pečivo, kterým rozhodně zaujmete.

Za knihu k recenzi v rámci #spoluprace moc děkuji @knihcentrum.cz.


Recept na oslavu Recept na oslavu Michaela Rau

Důvod k pečení se vždycky najde. Pořádně vypečená kuchařka, se kterou rozjedete každou party. Všichni rádi slavíme, ale jak ze setkání s přáteli a rodinou udělat skutečně výjimečné chvíle? S tím vám pomůže stylové pohoštění, k... více


Komentáře (0)

Přidat komentář