Romantická komedie - Lamač | recenze | Databáze knih

Romantická komedie

recenze

Lamač (2024) 4 z 5 / Balu27
Lamač

Za poskytnutí knihy v rámci spolupráce moc děkuji @mojeromantika .

Hledáte romantickou komedii plnou lidské střeštěnosti a nemotornosti? Jo, čtete správně . Tenhle příběh mě opravdu bavil. Bylo to krásné romantické čtení s pěknou dávkou humoru.

Sally, módní ikona, která žije v ústraní. Dokud nepřijde k úrazu.
Joel, čerstvě rozvedný ajťák. Stále si líže rány z bolestivé minulosti. Dokud mu vlastním přičiněním nevstoupí do života mladá, krásná hromádka neštěstí.

Tyhle dva si prostě nejde neoblíbit. Oba mají své slabiny . I když tedy u Sally jsem říkala, že ta holka musí mít zákonitě svou dávku neštěstí vyčerpanou. Autorka má opravdu dobrý smysl pro humor, protože prostě kolikrát...to nevymyslíš . Nicméně romantická linka byla krásně plynulá. Nic uspěchaného. Vzájemnou přitažlivost nejde opomenout. Trošku víc dramatu by mi nevadilo, teda když nezmiňuji drama v závěru knihy. Kniha mě bavila od samého začátku. Ono taky není nic jednoduchého běžně fungovat s jednou pochroumanou končetinou, když ste úplně sami. A pocit viny je někdy kříž. A jestli si myslíte, že víc zkomplikovat se to nemůže, tak jste vedle. Krom humor jsou v knize zmíněné i jiné záležitosti. Další díl určitě nevynechám .

Lamač Lamač Indy Sky

Sally, módní ikona s tajnou vášní pro komiksy a pohodlné důchodky, žije samotářským životem až do dne, kdy se její cesta zkříží s novým tajemným sousedem Joelem. Jedno osudové "CVAK" (které symbolicky zní jako lámající se kost) zm... více

Komentáře (0)