Šepot kouzel

recenze

Šepot kouzel (2023) 4 z 5 / virgo_books
Šepot kouzel

Chcete skvělé fantasy s atmosférou Kouzel rodu Thornů, magickým turnajem, hrdinkou, která do této chvíle žila ve stínu svého bratra, a skvělou romantikou? Tak tohle je něco pro vás.

Máme tu úplně nový magický svět, ke kterému jsou na začátku knihy dokonce dvě nádherné mapy a postupně se o něm dozvídáme víc a víc.

Schopnosti tu mají čarodějové podle živlů a naše hlavní hrdinka má stejně jako její bratr vodu. V tomto magickém světě nejsou ale jen čarodějové.

Je tu spousta tajemstvích, která postupně odhalujeme, zavítáme i na královský dvůr a potom se zúčastníme turnaje, ve kterém se ověří nejenom znalosti, ale i dovednosti všech přihlášených.

V romantické lince tu jsou dva favoriti, ale já měla od začátku jasno, komu budu fandit. Není tam tolik čistě romantických scén, ale když už tam nějaká byla, stála za to. Nečekejte ale nic spicy.

Kniha se četla od začátku do konce skvěle, ikdyž začátek byl trochu pomalejší, a já jsem si každou stránku užívala. Byla tam akce, nebezpečí a bylo skvělé sledovat vývoj hlavní hrdinky, která se musela konečně postavit za sebe.

Příběh skončil v tom nejlepším a já už se moc těším na další díl.

Chystáte se na knihu? Četli jste už něco od autorky?

4,5/5

Za poskytnutí RC knihy moc děkuji @humbook_blogeri


Šepot kouzel Šepot kouzel Elise Kova

Někomu jdou stíny v patách, někdo v nich žije. Fantasy ve stylu hitu Kouzla rodu Thornů. Osmnáctiletá Eira Landanová je nejzavrhovanější učnicí v Čarodějné věži. Stále ji dusí srovnávání s jejím starším bratrem, šepot magie i v... více


Komentáře (0)

Přidat komentář