Skvělé spojení slovanské mytologie a českých pověstí

recenze

Temnoty hlubin (2024) 5 z 5 / Mona_booklover
Temnoty hlubin

Řekl někdo slovanská fantasy? Protože tohle byla naprostá pecka. Kniha totiž obsahuje perfektní mix slovanských mýtů a starých pověstí českých.

Já osobně jsem si knihu moc užila. I přesto, že se jedná o volné pokračování Přízraků noci které jsem ještě nečetla, jsem s orientací v postavách (a v příběhu) neměla téměř žádný problém. Nou a Jaela jsem si moc oblíbila. Velké plus dávám „dvojím pohledům, které v knihám já osobně vítám. Hlavní postavy a jejich příběhy se tak mohou krásně projevit a hlavně se dozvídáme více informací.

Příběh mě velmi nadchnul a do knihy jsem se úplně pohltila. Ze začátku byl děj pomalejší, ale to tak u fantasy knih bývá. Ráda bych i vypíchla vizuální stránku knihy, která je naprosto nádherná. Uvnitř se totiž nachází nejen mapa knižního světa, ale i fanarty některých postav, což jsem zatím u žádné české knihy neviděla.

Kniha za mě má uspokojují konec, ale určitě bych se nebránila nějakému pokračovaní


Temnoty hlubin Temnoty hlubin Kateřina Ševčíková

Volné pokračování slovanské fantasy Přízraky noci. Na rugijském knížecím dvoře si všichni myslí, že Noyiným posláním je bavit hudbou vybranou společnost. Nikdo netuší, že ve skutečnosti pracuje jako špeh pro odboj. Noa ví, že by ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář