Slabší než první díl

recenze

Osudové pouto (2023) 3 z 5 / bradovav
Osudové pouto

Když vyšel druhý díl - musela jsem ho mít. V prvním díle jsem si oblíbila Kadena a moc si přála, aby vášeň mezi ním a mladou vlčicí překlenul v něco víc.

Druhý díl navazuje tam, kde první končí a rovnou vám můžu říct, že jestli se vám nelíbil otevřený konec prvního dílu, nebude se vám líbit ani konec Osudového pouta. Opět otevřený konec, který připravuje dějství dalšího dílu.

V tomto díle se čtenář dozví zase něco víc o měsíčních a slunečných čarodějkách. Co se týká obsahu byla jsem lehce zklamaná. První díl mě namlsal co do zajímavostí, co do erotiky a jiskření mezi hlavními postavami. Ta vášeň mi v druhém díle chybí, chybí mi více děje. Víme, co se musí stát a tak nějak líně vyčkáváme až k tomu dojde.

Myslím si, že druhý díl je jen přípravou na další šokující části promyšleného příběhu a doufám, že třetí díl mě opět ohromí, jako tomu bylo u toho prvního.

A co vy? Přišel vám druhý díl také slabší? Nebo tam polevení ze strany autorky nevidíte?

Celkové hodnocení: 3,5* z 5*


Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

Erotická fantasy série pokračuje. Ayla, vyvrženec smečky Raka, našla své místo ve třinácté smečce Hadonoše. Když je její nová rodina napadena smečkou Lvů, Ayla za ni statečně bojuje. Nakonec ji Lvi unesou. Alfa vůdce Jordan, její ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář