Osudové pouto přehled

Osudové pouto
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522636/bmid_osudove-pouto-TY5-522636.png 4 310 310

Erotická fantasy série pokračuje. Ayla, vyvrženec smečky Raka, našla své místo ve třinácté smečce Hadonoše. Když je její nová rodina napadena smečkou Lvů, Ayla za ni statečně bojuje. Nakonec ji Lvi unesou. Alfa vůdce Jordan, její Slunečními čarodějkami vyvolený partner, s ní má totiž velké plány. Odolá Ayla partnerskému poutu? Dokáže se znovu vrátit ke své smečce a především ke Kadenovi, který je pro ni tím jediným a pravým? A jak se postaví k dalším odhalením o své rodině a Slunečních čarodějkách?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Star Cursed, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osudové pouto. Přihlašte se a napište ho.

florenc
11.12.2024 4 z 5

Přemýšlela jsem jestli se vůbec pustím do druhého dílu, ale je mnohem mnohem lepší. A koukám, že je to tím, že to překládal někdo jiný než ten první díl. Bohužel se mi zase potvrzuje, že kolikrát je lepší číst v originále, pokud bych se nechala odradit prvním dílem a příšerným překladem, tak bych se ochudila o super sérii! Erotické scény super, napětí super, příběh super!

ppheat
28.11.2024 4 z 5

Má to stále spád, ale jednička lepší než dvojka. Navíc začínám mít pocit, že se nám do toho autorka trošku zamotala... Uvidíme, zda si s tím dokáže nějak se ctí poradit...

PetraKysova
26.11.2024 3 z 5

(SPOILER) No po svižnej jednotke tu máme svižnú dvojku. Som rada, že dané knižky sú krátke a tým pádom tam nie je zbytočná vata. I keď si nie som istá, či to v prípade druhej knihy nie je na škodu. Bolo veľmi dobré, že dvojka začína presne tam, kde skončila prvá kniha. Páčil sa mi opis územia levov. Trošku mi chýbalo rozvinutie ďalších vedľajších postáv (to je tá chýbajúca vata). Veľmi sa mi páčila dynamika u Hadonošov, niekto súhlasí niekto nie. Za mňa super.
Čo mi ale v knižke vadilo, bola hlavná hrdinka. Ja som si búchala hlavou keď bola u levov s Jordanom. Akože chápem, že bola týraná a nikdy s nikým nič nemala. Takže jej pohľad na normálny vzťah je naozaj hrozný. No za mňa bola neskutočne naivná celú knihu.
Záver knihy ma mierne prekvapil, každopádne sa idem vrhnúť do tretej knihy.

Odhalená pravda odkryje tajemství Vlků zvěrokruhu

18.10.2024

Ještě jsme se nepotkali, Pod hladinou a další knižní novinky (33. týden)

13.08.2023

Kniha Osudové pouto v seznamech