Milujete romantiku? Chcete konečně vydechnout, zasnít se, odpočinout si a nelitovat vyhozených peněz? Pak mám pro vás skvělý tip na knihu s názvem Můj sexy šéf. Jedná se o velmi dobře zpracovaný román pro ženy od české autorky.
Anotace:
Tessa je vzdělaná, exaktní a pedantská, její šéf samolibý, panovačný a arogantní. Ona žije náročný život matky samoživitelky, on lehkomyslného bohéma. Společná pracovní cesta do New Yorku však kartami, které jim život zdánlivě jednoznačně rozdal, nečekaně zamíchá a všechno se rázem zkomplikuje. Protože, necháte-li někoho nahlédnout do svého nitra, neobejde se to bez následků.
Příběh se na první pohled může zdát kýčovitý, ale není tomu tak. Kniha neklouže jen po povrchu, obsahuje i hlubší zamyšlení nad životem. Hlavní hrdinka nemá zrovna na růžích ustláno. Ostatně to ani Scott ne, i když většina si myslí pravý opak.
Moc mě bavilo, jak do sebe hlavní hrdinové rýpali. Kniha obsahuje řadu úsměvných scén. Autorka vás od první stránky vtáhne do děje. Kniha je psaná velmi svižným a čtivým stylem, že prostě nemůžete knihu jen tak odložit. Prostě to nejde, věřte mi :)!
Pokud jste romantické duše, určitě nesáhnete vedle, pokud si tuto knihu přečtete.
Já, ačkoliv české autorky v tomto žánru moc nečtu, jsem byla mile překvapena. Podle mě se vyrovná a i předčí Caplinovou, která sice píše poutavě a mám ji ráda, nicméně mi příběhy Julie přijdou často přitažené za vlasy.
Jsem ráda, že mě kniha nezklamala, protože jsem si ji vybírala na základě obálky a slibné anotace.
Dávám 5* a těším se na další autorčinu knihu. Věřím, že o ní ještě uslyšíme.
Můj sexy šéf Renáta Navrátilová
Štěstí není náhoda, je to volba každého z nás. Tessa je vzdělaná, exaktní a pedantská, její šéf samolibý, panovačný a arogantní. Ona žije náročný život matky samoživitelky, on lehkomyslného bohéma. Společná pracovní cesta do New... více