Můj sexy šéf přehled
Renáta Navrátilová
Štěstí není náhoda, je to volba každého z nás. Tessa je vzdělaná, exaktní a pedantská, její šéf samolibý, panovačný a arogantní. Ona žije náročný život matky samoživitelky, on lehkomyslného bohéma. Společná pracovní cesta do New Yorku však kartami, které jim život zdánlivě jednoznačně rozdal, nečekaně zamíchá a všechno se rázem zkomplikuje. Protože, necháte-li někoho nahlédnout do svého nitra, neobejde se to bez následků.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj sexy šéf. Přihlašte se a napište ho.
Líbilo se mi, že to bylo krátké a svižné. Ocenila bych více dialogů a více momentů kdy spolu hlavní hrdinové trávili čas. Opravdu nepotřebuji číst detailně rozebraný pracovní den hlavní hrdinky a co všechno se při něm stalo. Také časové skoky byly místy trochu zvláštní. Hlavní hrdinka byla hezky reálně popsaná a s jejím životem jsem se dokázala dobře ztotožnit. Bohužel se autorka rozhodla opět jít klasickou zápletkou, kdy si hlavní hrdinka raději vybere uvěřit třetí straně, místo toho, aby si jako dospělá osoba promluvila s člověkem, kterého se to týká. Škoda.
(SPOILER) Tato kniha je jedno velké klišé, o kterých čteme snad v každé knize tohoto žánru. Tessa mi teda vůbec nesedla do noty, spíš mě celou dobu dost rozčilovala a její "závěrečné" drama mě teda úplně otrávilo. Takhle se dospělá žena prostě nechová, že není schopná komunikace s tím, koho evidentně miluje a dá spíš na "klepy". No nevím, já být na Scottovo místě, už dávno bych nad Tessou mávla rukou, když se chovala tak, jak se chovala. Dělal ze sebe akorát blbečka.. Olík byl skvělý, aspoň trošku roztomilosti, co mi spravilo chuť :-)
Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)
24.09.2023
Kniha Můj sexy šéf v seznamech
New York česká literatura matky samoživitelky, svobodné matky
2020 | Setkání v soumraku |
2023 | Můj sexy šéf |
2022 | Malý šikanista |
2008 | Přitažlivá drzost |
2024 | Cesta za láskou |
#mujsexysef @renata_navratilova_official @fortunalibri_nakladatelstvi
Dej knihy začal zaujímavo. Sexy, večne naštvaný šéf, ktorý aj keď bol mrzút mi bol sympatický. Ani neviem z akého dôvodu. Možno z pohľadov, či zo situácie, ktorá sa stala v New Yorku. Naopak Tessa jeho asistentka, sekretárka, mi liezla na nervy. To čo dokazovala na konci ma vytáčalo a dostávalo do vývrtky. Ja byť chlapom cúvnem už dávno, ale to by sme tu nemali príbeh.
Obálka je krásna a pritiahne pozornosť aj keď je svojím spôsobom jednoduchá. Chýbalo mi viac interakcie medzi týmito dvoma po: tak to teda skúsme. Je to kniha pre ľudí, ktorý si chcú oddýchnuť, hľadajú štýl americkej romantiky a nemajú veľa času. Dej je rýchly a kniha má 200 strán. Takže aj keď máte menej času a chcete si niečo prečítať, je to niečo pre vás.
Čo mi ešte prekážalo bolo čo robila v práci, aký projekt, kam išla prípadne denné obedy s kolegami. Namiesto toho by som si priala viac situácii so šéfom, nejaké to napätie.
Olík je Tessin syn a je to miláčik. Veľmi zlatý. Ten sa autorke podaril aj s jeho hviezdičkou.
Ďakujem autorke za knihu a možnosť si ju prečítať.
#spolupracasnikou #spolupraca #spoluprace #laska #sef #materstvo #klebety #bookstagram #books #podporujemeceskychautorov