Setkání v soumraku přehled
Renáta Navrátilová
Po rozchodu s nevěrným přítelem se Rebecca rozhodne začít nový život na anglickém venkově. Od prvního dne má pocit, že v pronajatém domě není sama. Je možné, aby byl ve starobylých zdech uvězněný duch bývalého majitele? Dívka se pouští do nebezpečného pátrání po zapomenuté tragédii a touží, aby minulost sídla nikdy odhalila.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Setkání v soumraku. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavý romantický příběh s trochou duchařiny. Líbil se mi námět i jak to nakonec autorka zakončila - sice byl, jak zmiňuje v komentáři "Val", konec lehce uspěchaný, ale geniální. Jsem ráda, že jsem díky komentářům došla v knihovně do poličky, na které se tato kniha ukrývala.
Ano , možná lehce naivní a možná ne úplně dotažené, ale za mě ano .
Romantická duchařina s hlavním hrdinou, který vás přitahuje i ze stránek knížky. Konec lehce uspěchaný, ale geniální. Za mě super :-)
Knižní novinky (44. týden)
25.10.2020
Kniha Setkání v soumraku v seznamech
venkov duchové a přízraky strašidelné domy tragédie
2020 | Setkání v soumraku |
2023 | Můj sexy šéf |
2022 | Malý šikanista |
2008 | Přitažlivá drzost |
2024 | Cesta za láskou |
#setkanivsoumraku @renata_navratilova_official #klokan
Dočítané. Prichádzam zo záhadným príbehom, ktorý je opradený tajomstvom a k tomu mi spoločnosť robil 200 ročný duch.
Príbeh na začiatku dostával temné kontúry, pri ktorých poviem, že by som sa aj bála, ak by som ich čítala sama pod perinou. Autorka výborne opísala staré sídlo, kde neviete či sa v zákutiach skrýva postava, alebo sa s vami myseľ zahráva.
Potom sme sa trošku zasekli. Jej sny a skutočnosť sa mi ťažšie rozlišovali. Postava zabiehala často z bdenia do snov a späť. Zmätok nastával a sama som sa pýtala, je to duch? Je skutočný? Čo sa stalo?
A nastal obrat. Bum a druhá línia bola top, top a top. Autorke tá história skrátka sedí. Mám pocit, že si užívala túto časť a už presne vedela kam sa posunie. A ten koniec.
Ďakujem autorke za knihy a dôveru. 4
Veríte na duchov?