Cesta za láskou přehled

Cesta za láskou
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541911/bmid_cesta-za-laskou.jpg 5 21 21

Sny se mohou stát skutečností, když jim jdete naproti. Každá žena by chtěla být jako ona - krásná, úspěšná a všemi obdivovaná herečka Sofie Králová. Když se Jasmíně naskytne možnost napsat o ní knihu, je to jako splněný sen. Kdo by nechtěl ve společnosti okouzlující hvězdy nahlédnout do světa showbyznysu? Poznat divadelní i filmové prostředí a seznámit s dalšími zajímavými lidmi, jako je například talentovaný a charismatický Petr. Tomu by se měla raději vyhnout, jenže život má pro Jasmínu překvapení. Petrova přitažlivost a osobní kouzlo jsou silnější než její odhodlání udržet si profesionální odstup.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta za láskou. Přihlašte se a napište ho.

pogmanka
23.11.2024 5 z 5

Za mě milé překvapení od české autorky, moc jsem si příběh užila a moc se mi líbil vztah hlavních hrdinů, jejich pozvolný vývoj, přála jsem jim to celou dobu a malý klučina si mě taky získal. Autorce se povedlo zachytit prostředí psaní i filmu a ukázat něžnou stránku lásky. Určitě si přečtu i další knihy autorky.

zdehan
10.10.2024

Pěkná čtiva oddechovka přečteno za jeden den doporučuji.

Olous1
02.10.2024 5 z 5

Nejsem cílová skupina, ale i přesto se mi kniha moc líbila a trochu jsem se v ní i našla. Mimochodem nádherná obálka a moc hezky napsané.85%.

Úsvit Onyxu, Temnoty hlubin a další knižní novinky (33. týden)

11.08.2024

Chyby znamenají, že se snažíš, a mnohdy jsou nejlepším učitelem.

Kniha Cesta za láskou v seznamech

láska rodina vs. kariéra

2020  70%Setkání v soumraku