Cesta za láskou

Cesta za láskou
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541911/bmid_cesta-za-laskou.jpg 5 20 20

Sny se mohou stát skutečností, když jim jdete naproti. Každá žena by chtěla být jako ona - krásná, úspěšná a všemi obdivovaná herečka Sofie Králová. Když se Jasmíně naskytne možnost napsat o ní knihu, je to jako splněný sen. Kdo by nechtěl ve společnosti okouzlující hvězdy nahlédnout do světa showbyznysu? Poznat divadelní i filmové prostředí a seznámit s dalšími zajímavými lidmi, jako je například talentovaný a charismatický Petr. Tomu by se měla raději vyhnout, jenže život má pro Jasmínu překvapení. Petrova přitažlivost a osobní kouzlo jsou silnější než její odhodlání udržet si profesionální odstup.... celý text

zdehan
10.10.2024

Pěkná čtiva oddechovka přečteno za jeden den doporučuji.

Olous1
02.10.2024 5 z 5

Nejsem cílová skupina, ale i přesto se mi kniha moc líbila a trochu jsem se v ní i našla. Mimochodem nádherná obálka a moc hezky napsané.85%.

lucakuca
27.09.2024 3 z 5

No jo, je to čtivá kniha.
Romantika jak blázen, od začátku víš, že to dopadne takhle, nastane konec a jak dopadl? No přesně tak jak víš...
Všechno je takové sladkobolné, i ty nesnáze jsou takové... (její dětství byl hnus na entou to jako jo) jak to říct? Hrdinka je tak úžasná, že ji nemám ráda. Po dočtení disney konce jsem udělala jen ble. Jsem prostě cynik.
Je to kniha pro rodilé romantičky, které s radostí cumlají čokoládové příběhy s cukrovým koncem. Pro vás pecka!

1Listicka
31.08.2024 5 z 5

Třetí kniha této autorky a opět skvělá. Přečteno jedním dechem. Za mě nejlepší česká spisovatelka románů pro ženy. Její styl mi opravdu sedí. Příjemné milé oddechovky.

Fleur213
19.08.2024 5 z 5

Román s velkým R, který má vše - zajímavé postavy i prostředí šoubyznysu, lásky, sny, trápení a naději. Jasmínu si zamilujete, bude příběh prožívat s ní. Láska ke knihám a psaním mi byla blízká. Skvěle byl popsaný také vztah chůvy a dítěte. Autorka je skvělou vypravěčkou, než se nadějete, je konec. Mám malinkou výtku - kniha mohla být klidně delší. Nebo se přikláním za pokračování ;) Skvělý příběh, vřele doporučuju!

Helen.Kuc
19.08.2024 5 z 5

Příběh Jasmíny je čtivý od prvních stran a co teprve, až se ocitne v blízkosti Petra. Četla jsem jedním dechem. Autorka umí skvěle vyprávět. Celá kniha mi přišla věrohodně napsaná. Žádné hloupé náhody přitažené za vlasy, jak je u romantických knih zvykem. Hodnotím 5* a těším se na další autorčinu knihu

láska rodina vs. kariéra

2020  70%Setkání v soumraku