Stačí podpis

recenze

Stačí podpis (2024) 3 z 5 / renulka16
Stačí podpis

Stačí podpis je vcelku originální kniha. Kdo taky běžně čte o moderním peklu, že? Já tedy rozhodně ne a myslím si, že by se vám tento příběh mohl líbit.
Pro mě to však byla kniha, která mě bavila, když jsem se do ní začetla, ale přesto, když jsem přestala, měla jsem problém se k ní vrátit.

Nedokážu však přesně popsat, proč tomu tak bylo. Jak jsem říkala, příběh je to originální, zpočátku to vypadá i na humorné čtení, ale to je jen zdání. Stačí podpis v sobě ukrývá více.
Nejsem si plně jistá, kam bych příběh zařadila. Určitě jako román, možná však s prvky psychothrilleru.

Velmi mě bavilo zpracování pekla, protože autorčina fantazie zde byla zapojena na sto procent. Výborně vymyšlené moderní peklo, které má několik podlaží a každé to podlaží má dané svá specifika.
Kromě toho se mi líbilo vyprávění z pohledu více osob a stoupající tendence napětí před samotným finále.

Pokud se chcete dozvědět, jaké to je, když se upíšete samotnému pekelníkovi, který vám lusknutím prstu splní, co vám na očích vidí a není to jako v pohádce, určitě si knihu přečtěte. Ale nebojte se, celá kniha není jen o tomto, vzhledem k tomu, že pekelník Lofofor navštěvuje běžně lidský svět, zaměří se vyprávění i na jeden rodinný příběh.


Stačí podpis Stačí podpis Claudia Lux

Čtete každou smlouvu, která před vás přistane? Nezbývá než doufat, že jste zatím neslíbili duši zaměstnancům Pekla, jehož korporátní struktury jsou v podání Claudie Lux možná ještě temnější, než jste si kdy představovali. Na druho... více


Komentáře (0)

Přidat komentář