Stačí si počkat

recenze

Stačí si počkat (2024) 4 z 5 / renulka16
Stačí si počkat

Stačí si počkat. Výstižnější název pro tuto knihu nemohl být. Sedí jak ulitý.
S autorkou jsem se u této knihy setkala poprvé. Pořád jsem jen četla samé pozitivní recenze na její knihy a když se konečně jedna ke mně dostala, byla jsem překvapena.

Pokud jste se ještě s autorkou nesetkali, tak upozorňuji, že kniha Stačí si počkat je dokonalou slow-burn romancí, která za to opravdu stojí.
Překvapilo mě, jaká závažná témata byla do knihy zakomponována. Ztráta nejbližšího příbuzného, jaké to je být zničehonic opatrovníkem, odsouzení aj.

Příběh je to opravdu skvostný, ale na mě až moc zdlouhavý. Je fajn, že jsme mohli nahlédnout do běžného života Di a jejích synovců, ale na druhou stranu odsud posud. To, že romantická linka byla opravdu pomalá mi však nevadilo. Líbilo se mi jejich oťukávání a Dallas je přesně ten typ chlapa, kterého si nakonec stejně taky zamilujete.

Kniha ideální na letní večery. Je krásná, avšak dost smutná a dojemná.


Stačí si počkat Stačí si počkat Mariana Zapata

Láska si někdy dává na čas. Další hit od královny slow burn romancí. Jestli někdy někdo řekl, že dospělost je brnkačka, tak toho asi ještě moc nezažil. Diana Casillasová se nebojí přiznat, že je někdy úplně ztracená – vždyť se ze... více


Komentáře (0)

Přidat komentář