Sunstone Milost: Kniha druhá

recenze

Sunstone: Milost!: Kniha druhá (2024) 4 z 5 / EvikU.
Sunstone: Milost!: Kniha druhá

V druhém dílu se opět setkáváme s Ally a Alanem a jejich experimentování s BDSM, oba jsou spíše submitu, ale roli Dominy si oba užijí. Navzájem se vystřídají, bohužel kolej Alana začne být více hlídaná a tak kamarádství s výhodami přejde zpátky jen na kamarádství.

Do popředí tohoto dílu jdou Marianne s Laurou. Mary je sice Bi, ale ve vztahu s Laurou se našla. Den za dnem je zamilovanější. Dokonce Lauru představí svému tátovi. Který si u mě nachytal body, jak se k tomu postavil.

Marianne je 19 a především hledá sama sebe. A to i v profesním životě. Má talent malovat, ale čím přesně se bude její kariéra týkat, neví. S tím ji nevědomky pomůže Laura když uvidí její tvorbu.

Krásně bez příkras a studu vytvořený komiks, který ukazuje city a nebojí se sáhnout i do tabu témat. Opět atmosféru dovykreslí vtipné situace. Život se nesmí brát příliš vážně. A i v sexu jdou hledat skulinky, co se nám líbí a udělat ho zajímavým. A když se stane trapas? Tak se mu společně zasmějeme.


Sunstone: Milost!: Kniha druhá Sunstone: Milost!: Kniha druhá Stjepan Šejić

„…moje první myšlenka byla, že ji hluboce miluju.“ Příběh o úchylkách a metalu pokračuje, zatímco Ally a Alan sviští na horské dráze zkoumání jejich sexuality. Anne a Laura si mezitím užívají ve šťastném vztahu. Všechno je zalité ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář