Svatební přípravy
recenze
Svatební přípravy (2024) / renulka16Nejsem si u této knihy jistá, jestli autorka chtěla psát romantickou knihu a lehce se jí to obrátilo jiným směrem nebo jestli to měla být detektivka, která nema s detektivkou téměř nic společné.
Hlavní postava Jodie odešla od policie a rozhodla se otevřít si cateringovou svatební službu. Hned při první zakázce se ukáže, že jí její policejní práce chybí a tak, když nastane vražda, hned se vnutí k vyšetřovatelskému týmu.
Absolutně to bylo naprosto nelogické, zápletka o ničem a celkově nechápu, proč se to jmenuje Vraždy v Cornwallu... Kniha je součástí série, jež má několik dílů, ale já vím, že jej rozhodně nebudu číst.
Pokud však máte rádi oddechové romány s lehkým detektivním nádechem, věřím, že si zálibu v této sérii najdete. Pokud ovšem čekáte pořádnou dávku detektivky, budete zklamaní.
Svatební přípravy Fiona Leitch
Jodie dala sbohem práci u policie v hlavním městě a vrací se do rodného městečka v Cornwallu, aby si mohla splnit sen a vést cateringovou firmu. První zakázka – svatba bývalého přítele, okořeněná zmizením nevěsty a vraždou jeho ex... více