Svatební rozptýlení

recenze

Vinice ve Francii (2023) 5 z 5 / Kikina182
Vinice ve Francii

Hattie se po rozchodu s přítelem cítí mizerně. Takže když jí její sestřenice nabídne, aby pro ni zorganizovala svatbu v oblasti Champange, neváhá ani vteřinu a kupuje letenky do Francie. Tohle je totiž nejen způsob, jak se odpoutat od svého bývalého přítele, ale také šance, jak se z asistentky stát vyhledávanou organizátorkou svateb. Je tu ale Luc, který jí od jejího cíle neustále rozptyluje.

Julie Caplin mě svým stylem psaní opět vtáhla do příběhu hned od první stránky. Příběh je svižný, ale zároveň nechybí popisy, které krásně vystihují atmosféru nejen příběhu, ale především míst, kde se odehrává. Při čtení jsem tak měla pocit, jako kdybych tam skoro byla.

Opět se jedná o romantický příběh, ve kterém je v podstatě od začátku jasné, jak skončí. Ale u téhle série jde hlavně o detaily, které dělají každý příběh Julie Capline jedinečným. V tomhle případě to byly především věci kolem přípravy svatby a výlety hlavních hrdinů, díky kterým mě příběh chytnul a nepustil.

Samozřejmě ale nechyběla také chemie mezi hlavními hrdiny. Jako obvykle byla patrná skoro od začátku a vždycky, když byli ti dva spolu, jsem se tak musela usmívat a držet jim palce.

Postavy jsou skvěle popsané. I když se jedná o romantický příběh, autorka se rozhodně nedrží jen povrchové charakteristiky, ale jde opravdu do hloubky. Díky tomu nejen, že je možné postavy dobře poznat, ale zároveň je mnohem lepší i příběh.

Vinice ve Francii je další skvělý díl ze série Romantické útěky. Pokud jste tuhle sérii ještě nezkusili, tak vám ho můžu určitě doporučit. Ostatně jako kterýkoli díl z této série, protože jsou všechny špičkové!

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Grada - Cosmopolis.


Vinice ve Francii Vinice ve Francii Julie Caplin

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, nev... více


Komentáře (0)

Přidat komentář