Vinice ve Francii přehled

Vinice ve Francii
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518068/bmid_vinice-ve-francii-65689c0625169.jpg 4 889 889

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského. Příprava velkolepého obřadu její sestřenice Gabby pro ni představuje šanci vypracovat se z pouhé asistentky na vyhledávanou organizátorku svateb. Proto se rozhodne zapomenout na trable s láskou a napnout všechny síly k uspořádání pohádkového dne. Nepočítala ovšem s jednou maličkostí… S úžasným Lucem, který neustále rozptyluje její pozornost. Podnikají spolu výlety po okolí, navštěvují místní trhy s delikatesami a užívají si pikniky mezi řádky vinné révy. Možná za to můžou bublinky, možná Lucovo kouzlo, ale Hattie začne přemýšlet, jestli jde jen o chvilkové poblouznění, nebo snad o něco víc.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

The French Chateau Dream, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vinice ve Francii. Přihlašte se a napište ho.

Worbitka89
11.12.2024 4.5 z 5

Jedna z tech lepsich ze serie, motiv jidla a piti zacina lehce upadat, coz me mrzi, velmi to na knihach obdivuji, je to pro serii typicke. Krasy Francie to vynahrazuji, ocenuji i jazykovou barieru hrdinky, a pohled pana ,,Bozskeho". Vse dodava pribehu na vetsi autencite, konec je skvely, jen trochu ,,useknuty" tesim se na další pokračování!

martineden
30.11.2024 2.5 z 5

Nojo, zase to trošku zkritizuji, i když vlastně vím, do čeho jdu. Musím ale uznat, že popisy jídel a vína byly zajímavé. A linka se závisláckým přítelem taky. Takoví lidé jsou, to bylo realistické. Jinak ale kniha pohádka pro ženy (nějak si neumím představit chlapa, který vy to četl, ale moc by mě zajímal názor chlapa)

Knihochod
30.11.2024 3 z 5

Romantické prostredie francúzskeho zámočku, šampanské, skvelé jedlo, hojenie zlomeného srdca - asi takto by som popísala túto časť Romantických útekov, ktorá síce opäť nebola ničím nezvyčajným, no ako čitateľská oddychovka poslúžila veľmi dobre.

Rovnako, ako pri ostatných knihách od Julie, ani v tejto nechýba hlavná hrdinka, ktorá tak troška uteká pred svojou minulosťou a princ na bielom koni, ktorý je skrátka dokonalý vo všetkých životných aspektoch a je vždy v pravý čas na pravom mieste. Avšak mne, ako čitateľovi, trvalo pomerne dlhú dobu, kým som si k obom našla ako-takú cestu a aspoň troška sa s nimi zžila.

Nebudem vám klamať, aj tento príbeh je jedno veľké klišé za druhým, sladké ako cukrová vata a už na začiatku viete, ako celý príbeh dopadne, takže rozhodne nezostanete (ne)milo prekvapení.

Rozhodne nemôžem povedať, že by príbeh bol zlý, avšak taktiež nebol ničím svetoborný. Neurazí, nenadchne.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (49. týden)

20.12.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Vinice ve Francii v seznamech

v Přečtených1 283x