Tanec stínů

První díl v této sérii se mi moc líbil a já jsem byla zvědavá, co přinese pokračování.

Společně se solariským týmem se vydáváme do Risenu, kde se má konat pokračování turnaje.

V tomto díle se ale točíme kolem úplně jiných věcí, než je turnaj.

Děje se toho tady spoustu a já bych řekla, že to autorka trochu překombinovala. Pro mě už všechny ty spolky a úkoly byly moc.

Nechybí tu zvraty, intriky, tajemství a samozřejmě magie, kterou Eira ještě musí trochu prozkoumat.

Co se romantické linky týče, tak jsem trochu zmatená. Na jednu stranu jsem ráda, že se něco stalo. Na druhou se mi zdálo, že to vlastně přišlo z ničeho nic a potom to doslova zkazil ten konec. Nebudu spoilerovat, ale tenhle zvrat prostě v knihách ráda nemám.

Celkově to pro mě bylo bohužel zklamání. Těšila jsem se na něco, co jsem vůbec nedostala.

Plánuju se pustit do pokračování? Ano, protože chci vědět, co bude dál. Rozhodně to ale není něco, co bych číst potřebovala.

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s Albatros Media.

Tanec stínů Tanec stínů Elise Kova

Staň se tím, koho musíš zničit. Druhý díl uhrančivé fantasy série. Eira je šampionkou říše Solaris a vydává se do země, o které dosud jen snila. Čeká ji však nekonečná noční můra. Její úhlavní nepřítel uprchl a v každé podzemní c... více

Komentáře (0)