The Fine Print by Nikola

recenze

Láska mezi řádky (2023) 3 z 5 / obedova.pauza
Láska mezi řádky

“If I had a heart to give, it would be all yours. Free of cost."

Rowan Kane má před sebou nelehký úkol. Jakožto nový ředitel zábavného parku Dreamland se má postarat o “pozvednutí odkazu po svém dědečkovi, který park před lety založil. Rowan je ale “BUSINESSMAN a doba, kdy se dokázal sžít s radostí návštěvníků pohádkových atrakcí je již dávno minulostí.

S tím by mu však mohla pomoci Zahra. Ta, ačkoliv je jeho podřízenou, se nebojí vyjádřit vlastní názor a nového šéfa tím přivádí doslova “do varu. Možná i proto mezi nimi přeskočí jiskra. Randit s vlastním šéfem je však dosti ošemetné...kór když se jedná o někoho, kdo má asi tolik empatie jako pouliční lampa a místo prémií vám nařídí práci přes čas.

The Fine Print je klasickou ukázkou “milionářské romance, kde “bručounovi spadne jeho “slunce doslova do klína. A Zahra mi přišla opravdu docela sympatická. Za to s Rowanem jsem měla malinko problém. Nějak jsem totiž postrádala jeho charakter...mimo toho, že se na všechny krom své vyvolené mračil, ženy v jeho blízkosti propichovaly prezervativy a on z toho měl tak trochu “issues jsme se o něm nedozvěděli nic. Což je asi důvod, proč knihu hodnotím spíš průměrně.

Více recenzí naleznete i na našem Instagramu: @obedova.pauza


Láska mezi řádky Láska mezi řádky Lauren Asher

Rowan. Živím se tvorbou pohádek. Zábavní parky. Produkční společnosti. Pětihvězdičkové hotely. To všechno by mohlo být moje, kdybych zrenovoval Dreamland. Najmout Zahru se zprvu jevilo jako dobrý nápad, ale pak jsem ji políbil... více


Komentáře (0)

Přidat komentář