Tři malá prasátka

recenze

Tři malá prasátka (2023) 4 z 5 / EvikU.
Tři malá prasátka

Kett se svými dětmi vrací do Londýna, aby našel svoji unesenou manželku. Jeho kolega má stopu, ale je nemilosrdně ubodán. Stopy vedou k vrahovi, který má přezdívku Prasák. Vypadá to na nejtěžší Kettův případ. Peklo je proti tomu ráj.

Něco mi na začátku knihy vadilo. Nechytla mě tolik jako předešlé dva díly. Možná i proto, že Billy už byla v dílech zmiňovaná. Nějak se to táhlo a stále neměli vůbec nic. A to “nic co měli, zabraňovali Kettovi v pátrání, ale proč?

Jenže najednou se to opět rozjelo do skvělé čtecí (poslouchací) jízdy a nešlo vystoupit. Miluju na příběhu úplně všechno. Přednes, postavy, motiv, postupné skládání do celé mozaiky.

Ve finále dojde na velké drama. Nastává několik zvratů, které jsem ani trochu nečekala. Povedená kniha, kterou mohu určitě doporučit.

Tři malá prasátka Tři malá prasátka Alex Smith (p)

Odhalí pravdu, i kdyby ho měla zabít. Před pěti měsíci byla Billie, žena šéfinspektora Ketta, unesena při procházce Londýnem. Pět měsíců bez jediné stopy, důkazů a podezřelých. Až doteď. Když rutinní policejní prohlídka odhalí ... více

Komentáře (0)