Vánční adventní kalendář? ANO!!!!

recenze

Den po dni (2024) 5 z 5 / Fialkaaa
Den po dni

Tak tohle je nejlepší vánoční kniha i celkově kniha kterou jsem četla. I MEAN ITTTT!!!! First of all musím vám odděleně napsat svoje nadšení z fyzické krásy tohohle masterpiecu:

- @adela.stopka udělala naprosto nádhernou obálku, která má TŘPYTÍCÍ PÍSMO a správný vibe

-SPOJENÉ STRÁNKY! Co je lepší než vánoční kniha? Vánoční adventní kalendář!!!! Každý den jsem si prostě mohla otevřít kapitolu

-Spousta ilustraci a chatů s obrázky. Ten kalendář je strašně hezky namalovaný a i samotné chaty jsou vyňuňané

Ale teď k samotnému obsahu protože Ola did something faboulous.

Všechny postavy jsou naprosto epické(číča taky) Jaxon is BOOK BF OF THE YEAR Kniha předešla všechna moje očekávání. Naprosto jsem se zamilovala do toho cozy městečka a děje. Dle mého názoru je Ola čarodějnice na detaily, TY TAM JSOU VŠUDE!!! a tvoří tu knihu, dodávají tomu ten šmrnckterý. Má cozy atmosféru a úplně dostanete chuť se zachumlat do deky s kakajíčkem. Zahřeje u srdce a pohladí na duši. Někdo by si řekl že v romanťárně moc zvratů nebude, tak tady jsem byla úplně jako whaattt?!! Protože to co si tam pro nás Ola připravila snad nikdo nečekal. Nu i slzička nakonci ukápla a celou dobu co jsme to četla jsem se nemohla přestat culit Taky jsem se řádně nasmála, protože humor Addie a Jaxona je on top Dovoluji si říct že je to nejlepší Oly kniha kterou kdy napsala, opravdu se tady předvedla a smekám

All in all, naprosto úžasná vánoční bomba, která vám vydrží na 24 dní, i když se budete muset držet abyste nesli napřed. Splňuje všechny věci co by měla a vánoční vibe z toho jenom teče. Nikdy jsem se snad víc nezamilovala do knihy jako teď. Připravte si vaše peněženky, protože tohle je kniha letošních Vánoc. I mean it. Prošla jsem si všemi možnými emocemi při čteníZážitek samotného otevírání kapitol stojí za to. A já vás všechny co váháte vidím a tohle je vaše ZNAMENÍ! Šupky pořiďte si ji dokud můžete, protože mizí astronomickou rychlosti. As it should

Za knihu mmoc děkuji @humbook_blogeri a @humbook #spoluprace #humbookblogeri

Den po dni Den po dni Olga Zbranek

Cozy vánoční romantika z amerického městečka. Knižní adventní kalendář o 24 kapitolách! Pro Addie jsou Vánoce nejlepší část roku, letos to ale vypadá na propadák. Máma s tátou jsou pryč, nejlepší kámoš se stěhuje, navíc ji pomlou... více

Komentáře (0)