Všemi smysly

recenze

Všemi smysly (2024) 5 z 5 / Rasttea
Všemi smysly

Děkuji Albatros Media za poskytnutí recenzního výtisku. Začátek nové romantické série od autorky u nás letošního hitu Čtvrté křídlo.
Před námi se odvíjí příběh Ember a Joshe. Cesty Ember a hokejového idola a floutka se opětovně zkříží v ten nejnevhodnější moment. Ember prožívá rodinné drama a Josh se snaží dokázat, že dospěl. Jenomže nejsou věci náhodou až příliš krásné na to, aby to byla pravda?
Příběh mě od začátku chytil a nepustil. Nedoporučuji číst v mastné tyči. Jednak vězte, že budete ronit krokodýlí slzy nebo naopak budete mít tendence zakrývat (rozumějte cenzurovat) intimnější pasáže. Ale nemějte obavy, autorka se s nimi moc nemaže, zbytečně nerozmazává a za chvíli je s nimi hotová…. Jestli tedy víte, co tím myslím ;o) Nevím, kdo dělal korektury, ale redakční kontrolu bych tedy doporučovala zintenzivnit a detailněji zaměřit. Jinak ale vřele doporučuji a jsem zvědavá, kam nás autorka zavede dál.


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář