Všemi smysly přehled
Rebecca Yarros
Vzlety a pády / Vzostupy a pády série
1. díl >
Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sexy potetovaný fešák, hokejová hvězda a zároveň její nový soused. Stačí jediný jeho pohled nebo dotek, aby Ember zapomněla na svoji bolest. Když ale vyjde najevo Joshovo tajemství, její svět se otřese. A Ember se musí rozhodnout, jestli zvládne milovat muže, který by ji mohl zničit.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Fragment (ČR)Originální název:
Full Measures
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všemi smysly. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle bylo silné kafe.
Poslední dobou mám štěstí na knihy s hromadou emocí a emocí tak podaných, že jsem za předchozí týdny vytáhla tolikrát kapesník jako už dlouho ne.
Kniha je emocemi úplně prošpikována.
Úmrtí otce setne celou rodinu, která se musí naučit znovu fungovat. Máme možnost nahlédnout jak se v životě různě vypořádáváme s takovou situací.
Když Ember zjistila Joshovo tajemství, úzkost mi sevřela srdce. Naprosto jsem ji chápala. Ale fandila jsem jí, aby situaci zvládla.
Každopádně stojí si za to uvědomit, že život máme jen jeden a odmítat někoho koho milujeme, protože bychom ho mohli ztratit, je neskutečná škoda. Přijměme život jako výzvu a berme si to dobré, co nám dává, ať máme sílu se vypořádat s tím, co nám bere.
Autorka se rozhodně zařadila mezi mé oblíbené.
Silný, emotivní příběh. I nějaká ta slza ukápla, což se u mě většinou neděje. Autorka Rebecca Yarros se stává tedy další oblíbenou a chci všechny její knihy.
Příběh o Ember, která ztratí otce, lásku a během studia se musí postarat o své sourozence a zhroucenou mámu. Josh Walker mi byl od začátku sympatický a těším se na další díl.
50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)
02.09.2024
10 nejčtenějších knih (srpen)
15.08.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (32. týden)
14.08.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Všemi smysly v seznamech
láska rodina tajemství osudy lidí vztahy vojáci hokejisté ztráta blízkých
2024 | Čtvrté křídlo |
2024 | Železný plamen |
2024 | Všemi smysly |
2023 | Nedokončený příběh |
2024 | Wilder |
Tuto knihu jsem si nadšeně koupila v domnění, že ji přece napsala Rebecca Yarros, ta která napsala Čtvrté křídlo, to musí být další pecka.. ehm.. byla jsem bohužel zklamaná. Prvně začnu s těmi pěknými věcmi, co se mi líbilo. Autorka má skvělé nadání a to vtáhnout člověka do děje, píše to svižně, srozumitelně a člověk má tendence to prostě dočíst, protože, chce vlastně vědět, jak to dopadne. Popsání mužského těla ona umí na jedničku :D jakože, břišáky hlavní mužské postavy jsem si veeelmi dobře představila a teda je to fešák s úžasnou povahou (prostě zlatý retrívr). Malý bráška hlavní hrdinky? Úplně jsem viděla Denise z Hotel Transylvánie, prostě miláček, kterého chcete obejmout, jen když se objeví na scéně. To velmi chválím na knize, že do některých postav se opravdu vcítíte a zamilujete se.. ale.. bohužel.. s hlavní hrdinkou jsem nemohla vůbec soucítit.. Mezitím, jak truchlí nad ztrátou jejího otce myslí na to, jak by oblízala břišáky borcovi.. To nejde prostě soucítit.. dále mi byla velmi nesympatická a nemohla jsem s ní prostě souhlasit.. Ano, měla těžkou životní situaci, ale nemusela se chovat jako kravka :D Celkově mě hlavní ženské postavy dost štvaly.. Takže sečteno, potrženo, autorka umí stáhnout do děje, ale teda, tato hlavní hrdinka se ji fakt nepovedla. Bohužel.. knížce dávám tak 2,5/5.