Všemi smysly přehled

Všemi smysly
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538668/bmid_vsemi-smysly.jpg 4 256 256

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sexy potetovaný fešák, hokejová hvězda a zároveň její nový soused. Stačí jediný jeho pohled nebo dotek, aby Ember zapomněla na svoji bolest. Když ale vyjde najevo Joshovo tajemství, její svět se otřese. A Ember se musí rozhodnout, jestli zvládne milovat muže, který by ji mohl zničit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Full Measures


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všemi smysly. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (62)

barborelka
včera 3 z 5

Jsem trochu na rozpacích, zacatek velmi smutný, tragický....krásné popsáno jak se kdo vypořádá se smutkem, ale romantická linka mezi Amber a Joshem mi přišla.jako klišé +hokej = nuda! Asi jsekm čekala mnohem víc, četla jsem víc smutnych příběhu které třeba končily tak jak tato kniha začínala, ztrátou někoho milovaného.....takže za mě průměr.

jitka_dankova
včera 5 z 5

Náročný příběh plný emocí. Uf, tušila jsem, že to nebude pro mne, ale stejně jsem si to prostě musela přečíst (víte, prostě autorka Čtvrtého křídla... chtěla jsem vědět, jaká je v "normálních" příbězích). Příběh si plně zaslouží pět hvězdiček, jen si rozmyslete před čtením, jestli máte sílu přečíst si, co všechno se na hlavní hrdinku navalí a jak náročné bude se s tím vším poprat. Prostě s otevřením téhle knížky otevíráte neuvěřitelnou emocionální nálož. Začátek byl takový smutný, zdlouhavý a pak vše šlo tak nějak moc dobře, smutně, divně, ale až podivně "dobře". Pořád jsem si říkala, kdy se to sakra nějak zvrtne. A zvrtlo. Jo, čtení této knížky bylo náročné, myslím, že zůstanu u autorčina fantasy světu. Pokud ale zrovna vy potřebujete dávku silných emocí, směle do čtení.


Ešína
12.09.2024 5 z 5

Toto předčilo mé očekávání. Emocionálně nadupaný příběh. Nejednou jsem potřebovala kapesník.

všechny komentáře

Související novinky (5)

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024


10 nejčtenějších knih (srpen)

15.08.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (32. týden)

14.08.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všemi smysly v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených288x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených14x
v Knihotéce200x
v Chystám se číst337x
v Chci si koupit109x
v dalších seznamech4x