Všemi smysly - Emotivní romance s vojenskou tematikou

recenze

Všemi smysly (2024) 5 z 5 / KočkomilkaJana
Všemi smysly

Rebecca Yarros, známá svou fantasy sérií o dracích, nás ve svém nejnovějším díle "Všemi smysly" překvapuje intimním pohledem do života vojenských rodin. Yarros čerpá z vlastních zkušeností manželky vojáka, což dodává příběhu autentičnost a hloubku.

Hlavní hrdinka December se musí vyrovnat se ztrátou otce, vojenského chirurga, a převzít zodpovědnost za rodinu. Yarros mistrně vykresluje Decembeřin psychický vývoj, její nejhlubší pocity a obavy. Protipólem k jejímu trápení je Josh Walker, bývalý spolužák a hokejová hvězda, který vnáší do příběhu prvek naděje a nového začátku.

Autorka prokazuje svůj vypravěčský talent schopností vyvážit emotivní hloubku s románovými prvky. Intimní scény jsou popsány s citem a zapadají do celkového vyznění díla. Yarros také obratně propojuje minulost postav s jejich současnými životy, což čtenáři umožňuje lépe pochopit jejich motivace a jednání.

"Všemi smysly" vyniká nad autorčinu předchozí tvorbu svou emocionální intenzitou a propracovaností charakterů. Yarros zde dokazuje, že dokáže napsat kvalitní a hluboký příběh, který rezonuje s čtenáři na mnoha úrovních.

Kniha může být obzvláště působivá pro čtenáře s osobní zkušeností s vojenským prostředím, ale její témata lásky, ztráty a obnovy jsou univerzální. Yarros nabízí čtivý a dojemný příběh, který zanechá čtenáře s pocitem katarze a naděje.

"Všemi smysly" je silným začátkem nové série, který slibuje další emotivní a poutavé pokračování. Pro milovníky současné romance s hlubším přesahem je tato kniha povinnou četbou.


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář