Vzhlédnout k nebi

Druhý díl ze série Vzlety a pády. Tentokrát sledujeme dvojici Paisley a Jaggera. Paisley odpočítá dny, které jí v životě ještě zbývají, protože má nemocné srdce. Kvůli stejnému onemocnění už nečekaně přišla o sestru a je přesvědčená, že se dožije pouze stejného věku, jako ona. Má také seznam věcí, které chce stihnout zažít.

Jagger je student vojenské školy, který se šťastnou náhodou vyskytuje na stejné pláži, jako jedné odpoledne Paisley, které tam zachrání život. Od té chvíle ji nemůže dostat z hlavy a začně se tvořit jejich příběh.

Jako čtenáři tak dostáváme krásný příběh mladé lásky. Oba dva ale mají své démony, ať už je to nemocné srdce, nebo trable v rodině, se kterými se musí nakonec jeden druhému svěřit. Autorka se nebála do knihy zanést i těžké rozhovory ohledně rozhodnutí se, jak dále naložit s nemocí Paisley a tím, jakou léčbu zvolit.

Osobně jsem byla mile překvapená tím, že autorka umí napsat i knihu s krásným příběhem, který si jako čtenář užijete, ale který vám nerozcupuje srdce na milion kousků. Opět ale platí, že vás příběh totálně vtáhne a nebudete ji chtít odložit.

Vzhlédnout k nebi Vzhlédnout k nebi Rebecca Yarros

I pád se může proměnit v let. Druhý díl romantické série od autorky Čtvrtého křídla. Dvacetiletá Paisley chce jedinou věc – osvobodit se z vlivu svých rodičů, kteří ji po smrti její sestry úzkostlivě střeží. Ano, má sice stejnou ... více

Komentáře (0)