Vzhlédnout k nebi přehled

Vzhlédnout k nebi
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546113/bmid_vzhlednout-k-nebi.jpg 5 145 145

Vzlety a pády série

I pád se může proměnit v let. Druhý díl romantické série od autorky Čtvrtého křídla. Dvacetiletá Paisley chce jedinou věc – osvobodit se z vlivu svých rodičů, kteří ji po smrti její sestry úzkostlivě střeží. Ano, má sice stejnou srdeční vadu jako ona, ale taky má dlouhý seznam vysněných přání. Jagger, bezstarostný a pohledný student nejprestižnější letecké školy v zemi, by jí mohl nejedno splnit. Jsou tu ale dva zásadní problémy: Paisley je dcera generála a její přítel největší Jaggerův rival. Jak moc bude ochotná riskovat kvůli klukovi, ze kterého se jí nebezpečně zrychluje tep?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)

Eyes Turned Skyward, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzhlédnout k nebi. Přihlašte se a napište ho.

Hatshepsut
předevčírem 5 z 5

„Jakmile vyzkoušíte létání, budete navždy chodit po zemi a vzhlížet k nebi, protože jste tam byli a vždycky se tam budete chtít vrátit.‘“
Da Vinci

Opět skvěle napsaný román plný emocí. Díla této autorky mě dokonale pohltí a nejsem schopna se od jejích knih odpoutat. Její příběhy jsou pro mě takovým romantickým pohlazením po duši a nebylo to jinak i u Paisley a Jaggera, no posuďte sami - láska na první nádech? :-)

NellaSknihou
předevčírem 5 z 5

Vzhlednout k nebi (Vzlety a pády, díl 2)

Druhý díl série Vzlety a pády opět přináší vášeň, romantiku a napětí, které vás nepustí až do poslední stránky. Autorka skvěle balancuje mezi dynamikou letecké školy a emocemi rozvíjejícího se vztahu, který čelí mnoha překážkám.

Jagger je odhodlaný jít za svým snem stát se vojenským pilotem, což mu nedává prostor pro jakékoli rozptýlení. Osud mu ale zkříží cestu s Paisley, která se stane jeho nečekanou výzvou nejen na poli emocí. Jejich přitažlivost je elektrizující a plná napětí.

Příběh nabízí nejen romantiku, ale také silné motivy o odvaze, překonávání překážek a hledání vlastního štěstí. Vztahy mezi postavami jsou dynamické a dobře propracované, přičemž čtenáře nutí přemýšlet nad tím, jak daleko jsme ochotni zajít, abychom si splnili sny.

Vzhlednout k nebi je výjimečný druhý díl, který fanoušky série rozhodně nezklame, měla jsem co dělat se udržet a neskočit v polovině na epilog!

jitka_dankova
26.01.2025 5 z 5

Dojemný romantický příběh v prostředí americké armády. Knihovnice, nad kterou visí hrozba zastavení srdce a děsivé volby operací a možných řešení, potká studenta pilotní školy. Jeden před druhým skrývají svá tajemství, střídají se ve vyprávění. Příběh byl plný emocí a plný touhy naplno žít. Plakala jsem, ten problém se srdcem byl velmi srdceryvný a i když jsem se zařekla, že takovou nálož emocí v knihách Rebeccy Yarros nedám, stejně jsem si přečetla i tuhle knížku (volně navazující druhý díl série s jinými postavami). A jsem za to ráda, kniha mi bude dlouho rezonovat v hlavě.

Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)

24.11.2024

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Vzhlédnout k nebi v seznamech

v Mé knihovně156x