Začínáme na konci - Chris Whitaker

recenze

Začínáme na konci (2024) 4 z 5 / Janettaku
Začínáme na konci

#spoiler
Na začátku mi dělal problém styl psaní, jakým byla kniha psaná, ale později jsem si přivykla. Přes co jsem se stěží dokázala přenést, bylo vyjadřování samotné Duchess v pubertálním věku a její způsob, jakým se chovala. Avšak zpětně vidím, že je to v pořádku, patří to k ní. Je to přeci psanec, to se ví!
Má to v krvi...
Po celou dobu čtení, mě děj neskutečně bavil čím dál tím víc a víc!

U některých částí knihy, jsem radši zadržovala dech, abych neschytala ránu ráže 357 magnum.
Dítě, by nemělo zastávat funkci "matky" a už vůbec plnit role některého z rodičů, avšak v tomto případě to bylo v pořádku, očekávalo se to od ní. Dokázala jsem se vžít do situací, kterými různé postavy čelili. Ať to byl Walk, Star, Hall nebo životem poznamenaný Vincent King. Jakmile došlo na ztrátu blízkého v Montaně, lámalo mi to srdce, čekala jsem tu úlevu, ten konec neuspořádaného života a utíchající žár v malých duších, tomu se mi však nedostalo a osud dvoum malým dětem rozhodil karty po svém.
Nádherně a poutavě napsaný příběh, který toho v sobě skrývá mnohé. Nic není tak, jak se na první pohled zdá.
Psanec vždycky plní své sliby.
( Můj IG : janett_books)

Začínáme na konci Začínáme na konci Chris Whitaker

Čeho je člověk schopen, aby ochránil svou rodinu? Toto je příběh o dobru a zlu a o tom, že někde mezi nimi žijeme svůj život. Před třiceti lety Vincent King zabil člověka. Po odpykání trestu se vrací do svého rodného městečka ... více

Komentáře (0)