Zkouška ohněm

recenze

Zkouška ohněm (2024) 5 z 5 / EvikU.
Zkouška ohněm

Moje druhá kniha od autorky a maximální spokojenost. Autorka se nebojí ukázat na rozdílné světy mužů a žen. I když už ženy ušly hodně dlouhou cestu od posluhovaček mužům, stále ještě jsou profese u kterých je diskriminace žen patrná.

Například hasiči. Žena hasičská záchranářka musí být stejně dobrá ne-li lepší než muž, aby jí uznali mezi sebou. Musí být nejrychlejší, nejchytřejší, mít sílu a hlavně si nenechat nic líbit… musí být tvrdá, nedat najevo slabost.

A láska na pracovišti? Ta je přece zakázána všude. Co je v domě, není pro mě. Jenže někdy se lásce opravdu špatně brání. Ona se nás neptá, jestli se nám to hodí. Ona prostě zasáhne a rozum pošle spát. :)

Kór když jde o krásnou Cassidy a Zelenáč ( na jméno si nevzpomenu, bylo o něm mluveno pořád přezdívkou). Cassie se musí vyrovnat i se spoustou jiných vážných věcí a naučit se odpustit. Sobě i všem ostatním, kteří ji moc ublížili. Teprve odpuštění jí dovolí jít v životě dál a pustit si do něj lásku.

Příběh je emotivní a moc hezky se čte. Konec je malinko pohádkový, ale Cassie si to po tom všem rozhodně zaslouží. Knihu nebudete chtít odložit. Skrývá v sobě silný příběh a možná vás naučí odpouštět.


Zkouška ohněm Zkouška ohněm Katherine Center

Láska je ten nejsilnější živel. Od autorky romantického hitu Bodyguardka. Královna pohodových romancí Katherine Center po úspěšné Bodyguardce přichází s knihou Zkouška ohněm. I tentokrát se hlavní hrdinka věnuje povolání, které... více


Komentáře (0)

Přidat komentář