Zlodeji snov
recenze
Zlodeji snov (2017) / michaelaXvGnDruhý diel série Havraní cyklus, bol nabitý informáciami o nových skutočnostiach a aj o samotných postavách. Bolo tu všetkého viac, ako v prvej časti.
Začiatok bol trochu pomalší, no keď sa dej rozbehol, mala som čo robiť, aby som to stíhala spracovať. Miestami to pre mňa bolo dosť strašidelné, najmä keď som čítala večer, ale ja som bojko a moja predstavivosť v takýchto prípadoch funguje na 110%, ale pre vás, ktorí to máte radi to bude určite super.
Táto časť je viac zameraná na spoznanie postáv, najmä Ronana a jeho zvláštnej schopnosti vyťahovať veci zo snov. Všetky postavy riešia nejaké svoje problémy a navzájom si snažia pomôcť a vytiahnuť jeden druhého z kaše.
Veštice, predpovedanie budúcnosti, siločiary, snová mágia, duchovia, s týmito pojmami sa stretnete len v sérii Havraní chlapci.
Zlodeji snov Maggie Stiefvater
Neuveriteľne talentovaná Maggie Stiefvater dokázala opäť nemožné – vytvorila očarujúci svet, v ktorom realitu skresľujú nadprirodzené prvky. Spoznajte nočné mory, čo ožívajú, neodolateľného nájomného vraha a podľahnite zakázanej l... více