Zmije a křídla noci
Za knihu moc děkuji @albatrosmedia #spoluprace
Moje recenze:
Tato kniha byla jedna z mých velmi očekávaných knih v tomto roce. Knihu už jsem viděla u zahraničních bookstagramerů a moc se mi zamlouvala.
Jedná se o upíří fantasy se zakázanou láskou, která mi připomíná například knihu Z krve a popela nebo Divokou říši. Ne až tak dějem, ale spíše atmosférou knihy.
Oraya žije v nebezpečném světě. Je adoptovaná lidská dcera upírského krále a proto, aby přestala být pro ostatní jen kořistí, musí se zúčastnit Kejari: legendárního turnaje bohyně smrti. V nouzi bude muset navázal spojenectví s tajemným upírem Raihnem. Je to nemilosrdný zabiják, nepřítel koruny jejího otce... a její největší konkurent. Ještě víc však Orayu děsí to, jak neodolatelně ji přitahuje. V tomto království totiž není nic víc smrtícího než láska.
Romantická linka byla skvělá. Děj byl velmi čtivý a napínavý a samozřejmě nesměly chybět ani zvraty! Už chápu, proč je tato kniha tak populární v zahraničí.
Pokud máte rádi upíry, romantické fantasy nebo knihu Z krve a popela, moc tuto knihu doporučuji. Já se budu určitě chtít pustit i do dalších dílů. Kniha byla opravdu skvělá!

Oraya si vydobyla místo ve světě, který ji chce zabít. Aby adoptovaná lidská dcera upírského krále přestala být pro ostatní jen kořistí, musí se zúčastnit Kejari: legendárního turnaje bohyně smrti. Spojenectví s tajemným upírem Ra... více
Komentáře (0)
books.monca také napsal