500 Recepty na grilování recenze
Paul Kirk
Kniha pokrývá všechny problémy, které je třeba zvládnout, chceme-li uspořádat grilování: od výběru grilu přes tipy na suroviny, základní grilovací techniky, tajemství marinád až k přípravě vlastních jídel včetně různých příloh. Nalezneme zde 500 receptů - z ryb, plodů moře, drůbeže, masa i zeleniny. Vybírat si můžeme mezi předkrmy, které lákají hosty na hlavní událost večera (například krevetový špíz se sladkokyselou čili omáčkou), a hlavními jídly - za pozornost stojí třeba výborný platýs s ananasem, kachní prsa s bylinkami či jamajská vepřová žebra. Na grilu můžeme připravit také překvapivě široký výběr sladkých jídel - budou stylovou tečkou zahradního grilování. Kniha nám jistě pomůže učinit z grilování radostnou událost. (jediná sbírka receptů, jakou kdy budete ke grilování potřebovat) ... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.