Česká kuchařka recenze
Magdalena Wagnerová
Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně. Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi. A protože ne každý má recepty v malíčku, připravili jsme pro vás tuto kuchařku. Najdete v ní výběr toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, dusí nebo smaží, a to vše popsané tak, aby si s přípravou poradil i úplný začátečník.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
2007 | Pověsti staré Prahy |
2010 | Pražská strašidla a všemožná jiná zjevení |
2015 | Rodinná anamnéza |
2003 | Jablečňák |
2013 | Příběhy starých pražských domů |