Ruská kuchyně recenze
Enkhuizen Minkowski
Inspirace pro každý den série
< 15. díl >
Ruská kuchyně je velmi pestrá, ostatně jako celá země. Jednotlivé pokrmy se liší doslova region od regionu, v Rusku se setkáme s různými úpravami jednotlivých pokrmů i krajovými specialitami. V ruské kuchyni se velmi často připravují jak mořské, tak sladkovodní ryby, dále hovězí, skopové, vepřové i drůbeží maso. Oblíbená je také zelenina, smetana a houby. Polévky bývají vydatné a husté, například boršč se proslavil po celém světě. Nesmíme zapomenout na blinčiky neboli zakusky konzumované s pořádným krajícem proslulého ruského černého chleba a zapíjené nezbytnými stakany vodky. V knize naleznete více než 40 receptů, které jsou v ruské kuchyni považovány za klasické.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
2007 | Chuťovky a malá pohoštění |
2007 | Mléčné koktejly |
2007 | Jídla z jednoho hrnce |
2007 | Řecká kuchyně |
2007 | Speciality z brambor |