Kniha kuchárskych predpisov a rozpočtov recenze
Marie Janků Sandtnerová
Obsah: O polievkach-Mäsové polievky, Vodové polievky, Závarky a vložky-Vložky do polievky, Usadliny, Vyprážané vložky do polievok, Korenie. Predkrmy-Studené predkrmy, Paštéty, O vajciach, Rozličné úpravy vajec, Mäsá a jeho druhy-Jednotlivé druhy mäsa, Úprava mäsa, Hovädzie mäso, Teľacie mäso, Baranie mäso, Jahňacie a kozľacie mäso, Bravčové mäso, Divina, Úprava králikov, Úprava domácej hydiny, Úprava divej hydiny, Ryby sladkovodné, Morské ryby, Úprava omáčok, Teplé omáčky, Studené omáčky, O zemiakoch, strukovinách a hubách, Zemiakové príkrmy, Iné príkrmy, Príkrmy z múky, O zelenine, Úprava zeleninových pokrmov, Šaláty, Zavárané zeleniny a huby, O múke, Múčne pokrmy a kvasnice, Tuky a mlieko, Múčniky, Plnky do cesta, Bábovky, Iné múčniky, Záviny, Omelety, Vyprážané múčniky, Listové maslové cesto, Nákypy, Pudingy, Jemné koláče, Lahôdkové a drobné pečivo, Rozmanité čajové zákusky, Torty, Rozličné varené krémy na plnenie tort a zákuskov, Polevy, Zmrzliny a krémy, Ovocie, Ovocné kompóty, Ovocie, zavárané v pare, Rôsoly, šťavy, marmelády a lekváre, Lekváre, Nápoje, Cocktaily, Nápoje pre chorých, Rozmanité večere, Iné lahôdky, Kuchynská úprava zmrazených potravín, Ovocie a lesné plody, Zelenina a huby, Mäso a ryby, Zmrazené hotové jedlá, Kareláb, Zeler, Fazuľové strúčiky, Hrášok, Špargľa, Kel, Karfiol, Mrkva, Uhorky, Zelená paprika, Špenát, Huby, Ovocie, Mäso, Hydina, Ryby, Morské ryby, Sladkovodné ryby, Jedálny lístok pre štyri ročné doby, O strave pre chorých a o striedmosti v jedení a pití, Približne koľko potravín potrebuje človek, O stolovaní, Jedálne lístky, Zdravotné jedlá, Lekárska časť, Dietetika.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
1933 | Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů |
1947 | Kniha kuchařských předpisů |
1990 | Cukrovinky a pamlsky na vánoční stromeček i na vánoční stoleček |
1933 | Moučníky a zavařeniny |
1950 | Kniha kuchárskych predpisov a rozpočtov |