Praha ožralá recenze
Radim Kopáč , Petr Stančík
Obsáhlá kniha provádí čtenáře po hospodách a vinárnách staré i novější Prahy a přináší obrazy ze života i z literatury. Kdo, kdy, kde, co, s kým – a proč. Vycházka od pozdně středověké Jedové chýše, kde se za časů Egona Kische tančilo s mrtvolou, přes hospodu U Ježíška, v níž úřadoval Jan Neruda, až k dejvické nádražce, kde se při pivu holduje Miloši Frýbovi. Kniha je bohatě ilustrována z dobových pramenů i nejnovějšími fotografiemi.... celý text
- Pražský chodec s půllitrem / Petr Nagy, H7O-vzorec pro literaturu
- Na štamprli do Jedové chýše: Prahou ožralou s kumštýři, vožungry, experty na slovo vzatými i se šantaly / Marek Douša, Reflex.cz
- Chrámy inspirace. V době zavřených hospod vyšel ojedinělý průvodce po jejich kulturní historii / Jan Lukavec, Denik N
- Praha ožralá / Jiří Lojín, vaseliteratura.cz
- Sprostí výčepní, hampejzy i ráje umělců. "Praha ožralá" mapuje historii pivní kultury / Magdaléna Medková, Aktualne.cz