Vývary - Nejlepší recepty na vývary, polévky, rizota a omáčky recenze

Vývary - Nejlepší recepty na vývary, polévky, rizota a omáčky
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/329702/mid_vyvary-nejlepsi-recepty-na-vyvary-p-PcP-329702.jpg 5 3 3

Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v sobě pojí kouzlo dávných let s vědecky podloženými fakty o výživě moderní doby. Vývary jsou nadčasové; procházejí kulturami, generacemi a staletími, a ať je znáte pod jakýmikoli názvy, nic zdraví prospěšnějšího nenajdete. Kuchařka nabízí recepty na deset základních vývarů z masa, ryb i zeleniny. Přečtěte si, jaké jsou jejich nutriční výhody, a pak je s knihou krok za krokem uvařte! Navíc obsahuje přes padesát receptů na polévky, rizota, omáčky a jídla založená na dušeném mase se zeleninou, jejichž podstatu tvoří jeden z vývarů. Všechna uvedená jídla lze připravit velice snadno. Recepty nevyžadují žádné zvláštní znalosti a snadno se jimi dokáží řídit i ti nejméně zkušení kuchaři a kuchařky.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Broth: Nature's cure-all for health and nutrition, with delicious recipes for broths, soups, stews and risottos, 2016


více info...

Vývarem ke zdraví Rinoa18

Naše babičky to říkaly jasně; polévka je grunt a maso špunt! A měly vlastně pravdu… Přiznám se, že patřím mezi lidi, kteří dávají spíš na to maso. ...celý text recenze


Štítky knihy

omáčky polévky

Autoři knihy

Heather Thomas
britská, 1954